Συναλλαγές με BitCoin

Για επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Λάρισας.

Ξεκινήστε να ενημερώνεστε για τις διαδικασίες ώστε να μπορείτε δεχθείτε BitCoin.

Θα χρειαστεί να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε BitCoin πορτοφόλι, από όπου θα σας δοθεί μια διεύθυνση BitCoin όπως το παρακάτω παράδειγμα:

3Qizrp2JHVeN132vRiztsoL9CLKjvQWcPG.

Δημοφιλή πορτοφόλια:
BlockChain, Coinbase, SpectroCoin, Xapo (Προτείνεται για αρχάριους)

Έχοντας ένα πορτοφόλι BitCoin μπορείτε να στείλετε σε αυτό euro, να τα μετατρέψετε σε bitcoin και το αντίστροφο, να πληρώσετε και να πληρωθείτε σε bitcoin ή να τα αποσύρετε πάλι σε ευρώ. Για τις επαγγελματικές συναλλαγές με bitcoin θα πρέπει πρώτα να ρωτήσετε τον λογιστή σας.

Ενημέρωση μπορεί να γίνει και για άλλα ψηφιακά νομίσματα όπως το Ethereum, Monero, Ethereum Classic, Dash, BitCoin Cash, Zcash κλπ.

Πέρα από τις συναλλαγές με BitCoin, μπορείτε να πάρετε μέρος και στην εξόρυξη του νομίσματος. Σήμερα η εξόρυξη σε ατομικό επίπεδο δεν συμφέρει οικονομικά, αλλά μπορείτε να συμμετέχετε σε μεγάλες ομάδες (πισίνες εξόρυξης) στην Ευρώπη.

Τα βήματα για όλα τα παραπάνω είναι πολύ απλά και ξεκινούν από την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και ένας συνεργάτης θα σας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με το bitcoin και θα σας βοηθήσει στη δημιουργία του λογαριασμού, ώστε να δέχεστε νομίσματα, ή ακόμα και στην εξόρυξή του.

Η υπηρεσία ενημέρωσης για το BitCoin είναι μια προσφορά του 241.gr και αφορά μόνο για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του νομού Λάρισας.

 

Φόρμα Επικοινωνίας
Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με το bitcoin και να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία του λογαριασμού, ώστε να δέχεστε νομίσματα, ή ακόμα και στην εξόρυξή του.