Συχνές ερωτήσεις

Αν δε βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε στις παρακάτω ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχετικά με την αναζήτηση

Πως γίνεται η αναζήτηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών;

Επιλέξτε τη γενική κατηγορία από τις εικόνες της αρχικής σελίδας και με ένα δεύτερο βήμα την υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Έτσι έχετε στην οθόνη όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που χρειάζεστε. Μπορείτε εναλλακτικά από την αρχική σελίδα να αναζητήσετε αλφαβητικά την κατηγορία που σας ενδιαφέρει ή ακόμη να δείτε όλες τις κατηγορίες για να επιλέξετε. Μπορείτε ακόμη, όπου κι αν βρίσκεστε μέσα στο 241 να χρησιμοποιήσετε το κίτρινο κουμπί της αναζήτηση πάνω δεξιά, για αναζήτηση με λέξεις κλειδιά, όπως τα ονόματα των επαγγελματιών ή των επιχειρήσεων, την οδό στην οποία βρίσκονται, το βασικό προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχουν ή ακόμη και το τηλέφωνό τους.

Με ποια σειρά εμφανίζονται οι επιχειρήσεις στο 241;

Όταν ανοίξετε μία κατηγορία επιχειρήσεων ή επαγγελματιών θα δείτε αρχικά τα λογότυπα όσων προβάλλονται διακεκριμένα και στη συνέχεια αλφαβητικά όλες τις καταχωρήσεις.

Για το κινητό χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή;

Όχι, δεν απαιτείται να κατεβάσετε καμία εφαρμογή. Μπείτε στο internet και γράψτε 241.gr. Είναι τόσο απλό! Η mobile έκδοση του 241 θα σας δώσει όλες τις υπηρεσίες που θα βρείτε στην έκδοση για υπολογιστή ή για tablet και κάτι παραπάνω...

Που πλεονεκτεί η αναζήτηση από το κινητό;

Το πλεονέκτημα που θα σας δώσει το κινητό σε σχέση με άλλες συσκευές είναι πως μόλις βρείτε την επιχείρηση ή τον επαγγελματία μπορείτε με ένα κλικ πάνω στο τηλέφωνο να επικοινωνήστε άμεσα μαζί του. Δεν χρειάζεται να σημειώσετε απολύτως τίποτα. Έχετε μία ηλεκτρονική ατζέντα με όλη την αγορά της Λάρισας στο κινητό σας!

Μπορώ να βρω επιχειρήσεις ή επαγγελματίες έξω από την πόλη της Λάρισας;

Στο 241 θα βρείτε επαγγελματίες και επιχειρήσεις όχι μόνο από την πόλη της Λάρισας, αλλά και από τα Φάρσαλα, την Ελασσόνα, τον Τύρναβο, την Αγιά και όλο το νομό. Δεν θα βρείτε επιχειρήσεις έξω από τα όρια του νομού αφού η βασική στόχευση είναι η τόνωση και στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Καταχώρηση - Προβολή

Η επιχείρησή μου δεν υπάρχει στο 241. Πως μπορώ να την καταχωρήσω;

Η διαδικασία είναι απλή. Ενημερωθείτε από τον σύνδεσμο τρόποι προβολής και συμπληρώστε τη φόρμα στην οποία θα οδηγηθείτε.

Μπορώ να αλλάξω online τα στοιχεία της επιχείρησής μου;

Προκειμένου να διατηρήσουμε την αξιοπιστία και την ασφάλεια των πληροφοριών που παρέχονται από το 241, δεν επιτρέπουμε την online μεταβολή των στοιχείων μιας επιχείρησης. Κάθε αλλαγή χρήζει επιβεβαίωσης. Στείλτε μας ένα email με την αλλαγή που θέλετε να κάνετε και θα ανταποκριθούμε άμεσα.

Πως γίνεται η διακοπή της καταχώρησης μιας επιχείρησης που έκλεισε;

Στο 241 γίνεται περιοδικά έλεγχος των καταχωρημένων επιχειρήσεων και μόλις διαπιστωθεί ότι μία επιχείρηση έκλεισε αποσύρεται. Αν όμως παρ' όλα αυτά γνωρίζετε κάποια επιχείρηση που έκλεισε και δεν έχει ακόμη αποσυρθεί από το 241 παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η επιχείρησή μου δεν βρίσκεται στη Λάρισα. Μπορώ να την καταχωρήσω στο 241;

Μπορείτε να την καταχωρήσετε μόνο εφόσον έχει την έδρα της εντός του νομού της Λάρισας ή διατηρεί κάποιο υποκατάστημα στην περιοχή.

Blog

Ποιοι μπορούν να δημοσιεύσουν άρθρα στο Blog;

Όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που θέλουν να μοιραστούν με τους Λαρισαίους κάτι χρήσιμο ή κάτι νέο. Μοιράστε τη γνώση σας, δώστε συμβουλές σας επαγγελματίας, δείξτε τις δημιουργίες σας, προσκαλέστε τους όλους στο event που ετοιμάζετε. Όλες οι νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, τα νέα καταστήματα αποτελούν είδηση για το blog του 241. Δεν πρόκειται για ένα δημοσιογραφικό Blog. Είναι ένα βήμα επικοινωνίας για την αγορά της Λάρισας, ανάμεσα στον κόσμο της Λάρισας και τους επαγγελματίες. Μιλήστε στον κόσμο της Λάρισας με ένα νέο άρθρο.

Πόσα άρθρα μπορώ να δημοσιεύσω στο Blog;

Αν έχετε κάνει απλή καταχώρηση στο 241 μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι και δύο άρθρα το έτος. Οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν διακεκριμένη προβολή μπορούν να ανεβάσουν έως και 1 άρθρο κάθε μήνα.

Πρότεινα ένα άρθρο αλλά δεν δημοσιεύτηκε ακόμη. Γιατί;

Κάθε άρθρο που προτείνεται είναι απαραίτητο να υπόκειται σε ένα στοιχειώδες έλεγχο για την τήρηση των όρων χρήσης του blog. Υπάρχει δε ειδική μέριμνα για τη χρονική στόχευση που θα πρέπει να γίνει στην αρθρογραφία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.