Διακεκριμένη Προβολή στο 241

Έχουμε την καλύτερη δικτυακή προβολή για την επιχείρησή σας

10 λόγοι για να προβληθώ με Διακεκριμένη Προβολή στο 241

  • Προωθώ την ιστοσελίδα μου με off page optimization και επιλεγμένες λέξεις κλειδιά που οδηγούν στο site μου. Η φιλική τεχνολογία προς τις μηχανές αναζήτησης δίνει εντυπωσιακή άνοδο στην κατάταξη της ιστοσελίδας μου στην Google και πολλαπλασιάζω τους επισκέπτες μου.
  • Αν δεν έχω ιστοσελίδα αποκτώ ισχυρή παρουσία στο internet, με συγκεκριμένη στόχευση, χωρίς κόστος κατασκευής, συντήρησης και επικαιροποίησης.
  • Προωθώ την επιχείρηση μου σε social media. Η διακεκριμένη προβολή συνδέεται με τα κοινωνικά δίκτυα του Facebook, Twitter & Google+ ώστε οι επισκέπτες να κάνουν άμεσα like και να προτείνουν με ένα κλικ την επιχείρησή μου σε φίλους τους ή να τους ενημερώσουν άμεσα με email μέσα από το 241.gr.
  • Προβάλλομαι διακεκριμένα δίπλα σε κάθε ανταγωνιστική επιχείρηση που βρίσκουν οι επισκέπτες στο 241.gr,  ενώ στη δική μου σελίδα δεν εμφανίζεται καμία άλλη διαφήμιση ή προβολή. Έτσι καθιερώνομαι ως κυρίαρχος στον τομέα μου.
  • Η προβολή μου εμφανίζεται πριν από όλες τις απλές εμφανίσεις των ανταγωνιστών στις κατηγορίες προβολής μου.
  • Μπαίνω στα κινητά τηλέφωνα [smartphones] όλων των υποψήφιων πελατών μου. To 241.gr εφαρμόζοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις συσκευές τηλεφώνων και tablets που χρησιμοποιούν λογισμικά Android ή IPhone ώστε να αποτελεί το ιδανικό βοήθημα για όλους τους ανθρώπους που κυκλοφορούν στη Λάρισα και σε όλο τον νομό.
  • Έχω την πιο σύγχρονη και αναλυτική προβολή - παρουσίαση με όλα τα δυνατά πολυμέσα και την απαραίτητη ευελιξία στη διάθεσή μου. Επαγγελματικά κείμενα, gallery φωτογραφιών, slide show εικόνων - μηνυμάτων, videos, εφαρμογές κοινωνικών δικτύων και δυναμικός χάρτης με οδηγίες για τον επισκέπτη, σε μία προβολή - παρουσίαση που μπορεί να αναπροσαρμόζεται και να εστιάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης την κάθε εποχή του χρόνου.
  • Προσελκύω νέους πελάτες μέσα από προσφορά που φτάνει στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή όλων των επισκεπτών που αναζητούν καθημερινά ευκαιρίες για προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά της Λάρισας.
  • Ενισχύω το επαγγελματικό μου προφίλ, την αναγνωρισιμότητα μου και την πιστοποίηση αυθεντίας στον τομέα μου μέσα από άρθρο μου στο BLOG ενημέρωσης του 241.gr.
  • Επικαιροποιώ τη θέση μου στην αγορά της Λάρισας μέσα από μία προβολή υψηλής αισθητικής με απόλυτη στόχευση, που ακολουθεί τα πιο σύγχρονα stadards του web marketing και ανταμείβει την επιχείρησή μου με πολλαπλάσιες αποδόσεις.

Αίτηση Διακεκριμένης Προβολής

Για την προβολή
Επωνυμία Επιχείρησης *
Αντικείμενο - Δραστηριότητα *
Διεύθυνση *
Τηλέφωνο *
Κείμενο προβολής
Πρόσθετα στοιχεία
2ο Τηλέφωνο
FAX
E-mail επιχείρησης *
Ιστοσελίδα
Facebook
Twitter
Google+
Ανεβάστε λογότυπο (έως 2MB)
Υπεύθυνος καταχώρησης
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο υπευθύνου *
E-mail υπευθύνου*
Παρατηρήσεις
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης*
Αντιγράψτε: