Skip to main content
Ανθούπολη Λάρισα

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στους δρόμους της συνοικίας Ανθούπολης, στο πλαίσιο του έργου της ΔΕΥΑΛ για αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην συνοικία.

Ως γνωστόν, η ΔΕΥΑΛ υλοποιεί εκτεταμένο πρόγραμμα αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης, όπου υπήρχε σε συνοικίες της πόλης. Η τρέχουσα εργολαβία, ύψους  6, 5 εκατ ευρώ,  αφορούσε την αντικατάσταση δικτύου σε Ανθούπολη, Νέα Σμύρνη, Λαχανόκηπους, Φιλιππούπολη, ενώ με άλλο έργο σε εξέλιξη βρίσκεται η αντικατάσταση του δικτύου στην συνοικία του Αγίου Αθανασίου, με προυπολογισμό 4 εκατ. ευρώ, ενώ έπονται  τα έργα αντικατάστασης δικτύων που αφορούν τις συνοικίες του Αγ. Θωμά,  των Πυροβολικών, Λειβαδακίου και Ηπειρώτικων.

Σημειώνεται επίσης ότι στο τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΛ για το 2023  περιλαμβάνονται οι συνοικίες της Νεάπολης και του Αβέρωφ.

Τις επόμενες εβδομάδες ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στην Ανθούπολη και ακολουθεί η πλήρης ασφαλτόστρωση δρόμων της Φιλιππούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε έργο αντικατάστασης.

Η υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού ξεκίνησε στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής και του Δ.Σ  της ΔΕΥΑΛ και συνεχίζει ώσπου να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων δικτύων της πόλης. Το πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο έργο είναι εύκολο να το κατανοήσει κανείς. Ενδεικτικά θα μπορούσε να αναφερθεί την μείωση των βλαβών και αντιστοίχως των διαρροών στο δίκτυο

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στα παραπάνω έργα περιλαμβάνονται και ολικές αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων, γεγονός που βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση του οδικού δικτύου, στις συνοικίες και όχι μόνο.




Πρόσφατα Άρθρα


Larissa News - Τελευταίες Ειδήσεις

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Παγκοσμίου Δικτύου των Πόλεων που Μαθα...
Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 22η Ημέρα Καριέρας στη Λάρισα το Σάββατο 18...
Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν για μία ακόμη φορά διερχόμενοι πολίτες καθώς και οι υπηρε...
Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Επίσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος συναντή...