Skip to main content
Καραλαριώτου με Αρχηγό ΑΤΑ

Τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι)  Θεμιστοκλή Μπουρολιά  επισκέφθηκε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Λαρισαίων,  κ. Ρένα Καραλαριώτου , συνοδευόμενη από τον δημοτικό σύμβουλο κ .Δημήτρη Γεωργάκη .

«Στο πρόσωπο του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας εκφράζω τις ευχαριστίες μου και τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας για την σπουδαία  συνεισφορά τους στην πατρίδα . Η μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας κρατά ψηλά τη σημαία της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας , της δύναμης και της ισχύος της πατρίδας μας.» ,δήλωσε  η  κ. Καραλαριώτου .

Ο Αρχηγός ΑΤΑ ενημέρωσε την κ Καραλαριώτου για την αναβάθμιση των  υποδομών του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας ενώ  η συζήτηση επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η Λαρισαία πολιτικός ευχαρίστησε τον κ.Μπουρολιά για την συνάντηση και την ενημέρωση του ευχήθηκε επιτυχία στην αποστολή του , προσθέτοντας ότι « η έμπρακτη  στήριξη του Έλληνα Αεροπόρου αποτελεί  χρέος της Πολιτείας , αποτελεί χρέος όλων μας.  Οι Ένοπλες δυνάμεις εκφράζουν την Ελλάδα των αξιών , της τιμής και του καθήκοντος . Εγγυώνται την ασφάλεια του Έθνους αλλά και την  ενότητα που χρειαζόμαστε ως λαός σε αυτή τη συγκυρία  . »

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στον εκθεσιακό χώρο ‘’Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος ‘’  που λειτουργεί στο χώρο του ΑΤΑ και περιλαμβάνει ιστορικά αντικείμενα αεροπορικού ενδιαφέροντος υψηλής σημασίας για τη διατήρηση της ένδοξης παράδοσης του αεροπορικού όπλου .

Larissa News - Τελευταία Νέα

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Παγκοσμίου Δικτύου των Πόλεων που Μαθα...
Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 22η Ημέρα Καριέρας στη Λάρισα το Σάββατο 18...
Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν για μία ακόμη φορά διερχόμενοι πολίτες καθώς και οι υπηρε...
Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Επίσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος συναντή...