Skip to main content
πάρκο καινοτομίας JOIST

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στο πάρκο καινοτομίας JOIST  ημερίδα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων που διοργανώθηκε από την εταιρεία ANALYSEIS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ IKE, με την υποστήριξη της κορυφαίας εταιρίας λογισμικού Softone.

Στην εκδήλωση τα στελέχη της softone είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε πλήθος επιχειρήσεων της πόλης τα εργαλεία και τις λύσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού του ομίλου Softone και τις διαδικασίες ένταξης των λύσεων αυτών στα προγράμματα vouchers του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας ΕΛΛΑΔΑ 2.0.

Πρώτος πήρε το λόγο ο κος Χατζηγεωργίου ο οποίος ανέπτυξε στους παρευρισκόμενους τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των εταιριών από τη  χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης που προσφέρει στους πελάτες της η Softone μέσω της υπηρεσίας Ecos. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι η υπηρεσία Ecos της Softone διακινεί σήμερα το 85%περίπου των συνολικών ηλεκτρονικών παραστατικών στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο κος Ανδρέου ανέπτυξε αναλυτικά το νομοθετικό πλαίσιο για το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και παρουσίασε ζωντανά, τόσο τις λύσεις που παρέχει η Softone στους πελάτες της για να καλύψουν έγκαιρα και έγκυρα τις υποχρεώσεις τους για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, όσο και τα εργαλεία ελέγχου που τους προσφέρει με τη νέα υπηρεσία myErgani Live.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίσης παρουσίαση της εφαρμογής Soft1 HRMS & της διαδραστικής πλατφόρμας επικοινωνίας εργαζομένων – εταιρίας Soft1 myWorkplace που ολοκληρώνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης ο κος Μπράτος και η κα Καρακουλάκογλου έκαναν εκτενή αναφορά στις δυνατότητες επιδότησης των ανωτέρω -και όχι μόνο- λύσεων με την χρήση των vouchers του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας ΕΛΛΑΔΑ 2.0, έδωσαν στους παρευρισκόμενους αναλυτικά παραδείγματα και τους παρουσίασαν την διαδικασία για την ένταξή τους σ’ αυτά.

IMG 20221013 172520 1







Πρόσφατα Άρθρα


Larissa News - Τελευταίες Ειδήσεις

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Παγκοσμίου Δικτύου των Πόλεων που Μαθα...
Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 22η Ημέρα Καριέρας στη Λάρισα το Σάββατο 18...
Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν για μία ακόμη φορά διερχόμενοι πολίτες καθώς και οι υπηρε...
Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Επίσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος συναντή...