Skip to main content
Ρένα Καραλαριώτου κεντρική ομιλία

«Πάμε να σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλά. Να δώσουμε δύναμη στη φωνή μας. Η ισχυρή Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή Νέα Δημοκρατία, χρειάζεται ισχυρό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χρειάζεται σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα. Η Λάρισα χρειάζεται δυνατή και ισχυρή εκπροσώπηση. Μαζί μπορούμε. Μαζί θα κερδίσουμε. Σας ζητώ να είμαι στις πρώτες σας επιλογές. Σε εσάς χρωστάω τη διαδρομή μου μέχρι τώρα, είστε η δική μου δύναμη. Είμαι και θα μείνω πάντα δίπλα σας. Έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά» -αυτό είναι το μήνυμα νίκης που έστειλε η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔΡένα Καραλαριώτου, σε πλήθος κόσμου που την αποθέωσε, στην ομιλία της σε κεντρικό ξενοδοχείο, στο κέντρο της Λάρισας.

Image 3

«Σας ευχαριστώ, που με τιμάτε με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Η εμπιστοσύνη αυτή είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω καταφέρει να χτίσω μέχρι τώρα, στη διαδρομή μου στην Αυτοδιοίκηση. Είναι αυτό που εισπράττω, με ευγνωμοσύνη, από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου, σε κάθε επίσκεψη, σε κάθε συνάντηση, σε κάθε επαφή με συμπολίτες μου.

Είναι αυτή η εμπιστοσύνη, που με γεμίζει με δύναμη αλλά και ευθύνη, να σας εκπροσωπήσω επάξια -εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία- αποτελεσματικά στη Βουλή, να δυναμώσω τη φωνή της Λάρισας, τη φωνή όλων μας, στην κεντρική πολιτική σκηνή», τόνισε καταχειροκροτούμενη η κ. Καραλαριώτου.

Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στη διαδρομή της μέχρι σήμερα. «Εσείς με στηρίξατε, για να εκλεγώ στη Νομαρχία και να θητεύσω ως Αντινομάρχης Λάρισας, εσείς με στηρίξατε να εκλεγώ Αντιπεριφερειάρχης, εσείς με στηρίξατε, με ψηφίσατε για δήμαρχο Λαρισαίων. Σε εσάς δεσμεύθηκα ότι θα παλέψω από την πρώτη γραμμή, για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη της Λάρισας. Ότι θα είμαι δίπλα σε όλες και όλους σας.

Image 2 1

Αυτή τη δέσμευση τίμησα μέχρι τώρα. Με καθημερινή, σκληρή δουλειά.

Την ίδια δέσμευση αναλαμβάνω, στο πολλαπλάσιο, ως υποψήφια Βουλευτής.

Και ξέρετε ότι θα την κάνω πράξη. Με αυτά τα «διαπιστευτήρια» ζητώ και πάλι τη στήριξή σας. Για να συνεχίσω να είμαι χρήσιμη στον τόπο. Με διαφορετικό ρόλο. Αλλά πάντα με την ίδια αφοσίωση και ευθύνη απέναντί σας», είπε.

Image 1 1

 






Πρόσφατα Άρθρα


Larissa News - Τελευταίες Ειδήσεις

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Παγκοσμίου Δικτύου των Πόλεων που Μαθα...
Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 22η Ημέρα Καριέρας στη Λάρισα το Σάββατο 18...
Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν για μία ακόμη φορά διερχόμενοι πολίτες καθώς και οι υπηρε...
Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Επίσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος συναντή...