Skip to main content
Ημέρα Καριέρας από ΔΥΠΑ Λάρισας

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 22η Ημέρα Καριέρας στη Λάρισα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Φαρσάλων 182, Λάρισα, 413 35) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 40 επιχειρήσεις που προσφέρουν περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. 

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση  ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-larisa

Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, με θεματικές: 1."Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;", 2."Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη", 3. "Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα", 4. "Τα Κοινωνικά Δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας".

Για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια, ενημερωθείτε και εγγραφείτε κατά την προσέλευσή σας στην εκδήλωση. 

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από ενημερωτικές δράσεις στο Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, τις ειδικότητες που αναζητούν και το πρόγραμμα παραλλήλων δράσεων, μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dypa.gov.gr/21i-hmera-karieras-larisa

Larissa News - Τελευταία Νέα

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Παγκοσμίου Δικτύου των Πόλεων που Μαθα...
Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 22η Ημέρα Καριέρας στη Λάρισα το Σάββατο 18...
Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν για μία ακόμη φορά διερχόμενοι πολίτες καθώς και οι υπηρε...
Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Επίσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος συναντή...