Skip to main content
Ριζούλης Μεταξοχώρι

“Σας ευχαριστώ που με τιμάτε και είστε κοντά μου απόψε… έχει ιδιαίτερη αξία για μένα… Νομίζω δεν χρειάζεται να σας πω πολλά για μένα… Με ξέρετε από πρώτο χέρι, γνωρίζετε ποιος είμαι, και ότι έχω καταφέρει είναι με πολλή δουλειά και με μεράκι για προκοπή. Είμαι περήφανος άνθρωπος, όπως κι εσείς. Δεν έσκυψα ποτέ το κεφάλι, όπως κι εσείς. Μιλάω πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας όπως κι εσείς. Γι’ αυτό θέλω να είμαστε μαζί, και τώρα, και την ημέρα των εκλογών στις 8 του Οκτώβρη, αλλά και μετά τις εκλογές, γιατί μαζί θέλω να κάνουμε τον Δήμο μας μεγάλο! Αυτό μας αξίζει και θα το καταφέρουμε!” τόνισε ο Θοδωρής Ριζούλης από το Μεταξοχώρι.

Ζήτησε από τον κόσμο ενότητα και εγρήγορση για την Κυριακή των εκλογών, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα “ν’ αλλάξει σελίδα ο τόπος, για να μπει ένα τέλος στην στασιμότητα, στην κοροϊδία και τα… θα… δεκαετιών που βούλιαξαν τα όνειρά μας, που… πάγωσαν το μέλλον των παιδιών μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε ανάσα, να φύγει η τοξικότητα και η μαυρίλα. Είμαι εδώ μπροστά σας με όλο το ήθος και τον σεβασμό για να μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια… Αλλά απέναντί μου σε αυτές τις εκλογές έχω τυχοδιώκτες που… σπέρνουν μίσος και “κατηγορώ”, για να… θερίσουν ψήφους!!! Έχω να τους πω μόνο αυτό! Δεν σέβεστε ούτε τον εαυτό σας, πόσο μάλλον τους ανθρώπους που αγωνίζονται γι’ αυτόν τον τόπο… Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να μας κατηγορείτε, να μας απαξιώνετε, να μας στέλνετε στα σπίτια μας, όπως χαρακτηριστικά λέτε… Γιατί αυτό το φαρμάκι ρίχνετε στις ομιλίες σας, αντί να μιλάτε για το αύριο αυτού του τόπου… Και εγώ τους απαντώ, στα σπίτια μας ήμασταν μέχρι χθες και αφήναμε εσάς να αλωνίζετε…”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς παρουσίασε το πρόγραμμά του στους κατοίκους του Μεταξοχωρίου και δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών θα ξεκινήσει έργα για τον αγροτικό κόσμο, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την καθημερινότητα των πολιτών.

“Είστε η δύναμή μου, κι εγώ η δική σας… Λίγες μέρες μείνανε για την ανατροπή! Πάμε όλοι μαζί γερά για να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή! Το Μεταξοχώρι σήμερα αποφάσισε… η νίκη είναι δική σας…” τόνισε στο τέλος της ομιλίας του ο Θοδωρής Ριζούλης.
Πηγή

Larissa News - Τελευταία Νέα

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Συμμετοχή της Λάρισας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μάθησης της UMESCO

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Παγκοσμίου Δικτύου των Πόλεων που Μαθα...
Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Ημέρα Καριέρας από τη ΔΥΠΑ Λάρισας στο Grecotel Larissa Imperial

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 22η Ημέρα Καριέρας στη Λάρισα το Σάββατο 18...
Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Νέοι βανδαλισμοί στον περιφερειακό του αλσυλλίου στα Φάρσαλα

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν για μία ακόμη φορά διερχόμενοι πολίτες καθώς και οι υπηρε...
Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στα Φάρσαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Επίσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος συναντή...